Wkładki ortopedyczne Formthotics – opinie klientów

Nakłaniamy każdego pacjent do pozostawienia kilku słów na nasz temat.

We wkładkach ortopedycznych formthotics gram i trenuje od ponad roku , zupełnie inny komfort funkcjonowania, na początku tylko trenowałem w nich a teraz mam we wszystkich butach non stop. Gorąco polecam.

Igor Lewczuk

Reprezentacja Polski w piłce nożnej, Legia Warszawa

We wkładkach Formthotics gram od 4 lat i nie wyobrażam sobie treningu ani meczu bez nich. Zużywam 3-4 komplety rocznie 😉 Odkąd w nich trenuje zniknęły moje problemy z zapaleniem rozcięgna podeszwowego.

Łukasz Koszarek

Reprezentacja Polski w koszykówce, Zastal Zielona Góra

Od lat współpracuje z Body Move , dziennie spędzam kilka godzin na treningach gdzie moje nogi poddawane są ogromnym przeciążeniom dlatego nierozstajne się z nimi nawet na chwile.
Polecam każdemu!

Oktawia Nowacka

Reprezentatntka kraju w 5cio boju nowoczesnym

Umów się na wizytę!

Zarezerwuj!

Dodaj nową opinię

 
 
 
 
 
 
Wypełniając formularz zgadzasz się na zapisanie wprowadzonych danych do naszej bazy.
Twoje dane nigdy nie zostaną wykorzystane w celach marketingowych.
W celach bezpieczeństwa adres ip (54.145.16.43) zostanie zapisany.
41 wpisów.
Ewelina napisał/a 12 września 2017 o 10:13:
Mega szacun za robote jaką tam robią, od przyjecia zgłoszenia gdzie dostałam sms z potwierdzeniem i adresem i wskazowkami jak dojechac , przez całą wizytę. Dzien wczesniej sms przypominający o wizycie. Wiedzą tam jak się zając pacjentem, a na koniec okazuję się ,że zapomniałam portfela. Na piekne oczy dali mi wkładki i zrobiłam przelew za fv na konto. Na prawde mało jest takich wyrozumiałych firm już na rynku. Wkładki bomba polecam.
Barbara napisał/a 6 lutego 2017 o 17:29:
Bardzo Polecam Pania Joanne Bródke Podologa, jako jedyna wyprowadziła mi wrastający paznokiec a przy okazji doprowadziłam sobie stopy do perfekcji , miałam straszne nagniotki na stopach w dwóch miejscach, pani podolog usuneła mi je i zrobili mi na miejscu super wygodne wkładki do butów i problem zniknął. Polecam gorąco Barbara
Rafał napisał/a 1 lipca 2016 o 13:00:
Biore od nich wkładki do biegania od 7 lat, zawsze obsłużony z klasą i z dobrym rabatem za wierność ;)) Dziekuje i do zobaczenia za 6 miesiecy
Krzysztof napisał/a 9 maja 2016 o 20:17:
Super firma, jeszcze tak kompleksowo to sie mną nikt nie zajął, od usg przez zabiegi na wkładkach skonczywszy, widac ze mają schemat opracowany do perfekcji, niczym ich sie nie zagnie a patrząc ilu pacjentów siedziało w poczekalni i co 30 minut ktoś wchodzi robi wkładki to chyba znają sie na robocie 😉 mnie ulżyło po 2 zabiegach z fali i od początku zrobione wkładki na haluksy. Pozdrawiam Krzysztof
Jacek napisał/a 9 grudnia 2015 o 21:43:
Wszystkie komentarze które przeczytałem znalazły potwierdzenie na wizycie, naprawde widac ,że ludzie którzy tam pracują mają pojęcie o robocie. Naprawde warto ich polecac dalej. Jacek Maćkowiak
Justyna napisał/a 25 września 2015 o 14:31:
Gorąco polecam gabinet na Twardowskiej a szczególnie pana Karola. Wytłumaczył mi szczegółowo z czym jest u mnie problem i opowiedział o wszystkich mozliwych metodach leczenia. Wkładki bardzo sie sprawdzaja, nareszcie nie bola mnie tak kolana. Pozdrawiam Justyna
Jan Sz. napisał/a 9 września 2015 o 13:18:
Rewelacyjne te wkładki. Rzeczywiście mi pomogly (mimo oczywistych wątpliwości - czy to nie naciągactwo jakieś). Super profesjonalna firma. Niespodziewałem się, że w 30 minut można bylo to zrobić... Nieźli są...
Bożena napisał/a 18 sierpnia 2015 o 22:38:
Pomogli mi z ostrogą piętową. Mega kompleksowe podejście do tematu, wykonano mi usg na miejscu i stwierdzili ze to wcale nie ostroga tylko zapalenie rosciegna podeszwowego, wkładki od reki plus seria zabiegów i wróciłam nie tylko do normalnego funkcjonowania ale również na fitness i do biegania. Dziekuje raz jeszcze Bożena
Iwona napisał/a 24 kwietnia 2015 o 18:04:
Super firma, ogarniają w 30 minut mega wygodne wkłądki które można w dodatku przerzucac z butów do butów, nie dziwie sie ,że kolejka czasami tydzien czasu do nich bo oni wyprzedzają konkurencje o lata świetlne podejsciem , sprzętem i ceną przede wszystkim a wiem co mówie bo chodze we wkładkach ortopedycznych od dziecka i widziałam już naprawde wiele firm.
Pozdrawiam Iwona i do zobaczenia
Rafał napisał/a 10 lutego 2015 o 17:32:
Co za ludzie !!! mega profesjonalizm, każdy jeden komentarz który tu czytałem musi byc prawdziwy, miałem w zyciu rózne wkładki ale nikt mi nie pokazał czemu mi sie robi odcisk w jednym miejscu, tu mi wszystko objasnili i zrobili tak wygodne wkładki ze poszedłem po bandzie i wróciłem po tygodniu zrobiłem sobie kolejny komplet do butów do biegania. Napewno wróće do was. Pozdrawiam Rafał
Iza napisał/a 20 listopada 2014 o 19:27:
Profesjonalisci. Nic dodać nic ująć. Długo sie czeka na wizyte bo w terminie który chciałam czyli po pracy po godzinie 18.00 to musiałam swoje odczekać prawie tydzien , ale wkłądki zgodnie z opisem zrobili od reki i znowu moge biegać bez bólu. Przyzwyczaiłąm sie do nich w 2-3 dni. Mega wygodne i komfortowe. Chyba przyjade po wkładki do butów narciarskich bo sezon tuż tuż a widziałam ,że w kolejce siedzieli ludzie z butami narciarskimi.
Wioletta napisał/a 17 października 2014 o 17:43:
Witam.
Super ludzie i super atmosfera. Nie wyczuwa się wogóle wszechobecnego w Warszawie pospiechu. Na wszystkie moje pytania odpowiedzieli mi tak ,żebym jako laik zrozumiała od czego sie w mojej stopie zrobiła ostroga. Przyszłam po wkładki do nich a okazało sie ,że biomechanicznie moja stopa jest stworzona do tego zeby co chwile mi sie robiła ostroga bo mam nadmiernie wysklepioną stope. Wkładki miały mi pomóc aby stopa pracowała w lepszych warunkach ale okazało sie ze można u nich zrobić zabiegi z fali uderzeniowej. zrobiłam zabiegów chyba 5-6 i ból zniknął całkowicie. Gdybym wiedziała ze takie zabiegi wogóle istnieja to nie robiłam bym 3 serii po 10 zabiegów z lasera i ultradźwięków bo to mi pomagało na chwile. Dwóch lekarzy ortopedów oglądało stope i zaden nie zaproponował mi takich zabiegów. Gorąco polecam tych przemiłych młodych ludzi. A w szczególności Pana Maćka , który zarządza całą tą ekipą. Dopiero jak już mnie wyleczyli i chciałam gdzies dodac ten komentarz na internet to przeczytałam na \"znanym lekarzu \" ,że nie mnie jednej już pomógł i ,że to jeden z najlepszych rehabilitantów w Warszawie. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam. Wiola
Andrzej napisał/a 15 września 2014 o 12:29:
Polecam tych ludzi z całego serca każdemu kto nie może sobie poradzić z bólem !!! Zlikwidowali u mnie ból kolana który ciągnął sie za mną od 5 lat. Okazało się że mam nieprawidłowo ustawioną stopę. Z cierpliwością odpowiadali na wszystko moje pytania , nawet te nagłupsze ;)) Gorąco polecam!
Marianna napisał/a 13 września 2014 o 11:04:
Od lat borykałam się z problemem ostrogi piętowej. Pan zaproponował mi terapię falą uderzeniową o której żaden ortopeda (a byłam chyba u 4) nawet nie wspomniał!! Po 5 zabiegam bół przeszedł jak ręką odjął !! Zrobiłam sobie jeszcze u nich wkładki z których jestem bardzo zadowolona! Wyjaśnili mi szczegółowo wszystko , z czym jest u mnie problem itd. Gorąco Polecam tych młodych i sympatycznych ludzi!!
Janek napisał/a 1 września 2014 o 16:30:
Witam serdecznie polecam, przerabiałem już od dziecka różne wkładki ale takich wkładek które sie robi w 30 minut nie widziałem a sa mega cienkie i można je wsadzić do większości butów a latam na co dzień w garniturze do pracy i potrzebowałem do pantofli naprawde cienkich i zrobili mi takich i dlatego Polecam ich serdecznie. Przy okazji zdiagnozowali czemu mnie podczas biegania boli lewe kolano i zrobiłem sobie tez do biegania wkładki po tygodniu ból zmalał o połowe a po parukolejnych treningach wszystko sie unormowało. Mega mega polecam tą firme.
Pozdrawiam Pana Maćka
Kamil napisał/a 1 lipca 2014 o 23:07:
Trafiłem do nich przez przypadek przechodząc każdego dnia do pracy obok ich gabinetu , gapiłem sie na wielką reklame na plocie badanie komputerowe stóp, widziałem każdego dnia wielką wkładke na bramie a jednocześnie każdego dnia od 2 miesięcy wstawałem z bólem stopy i u dwóch lekarzy byłem i każdy rozkładał ręce i nagle mnie coś olśniło ,żeby wejść do nich i spytać. Zapisałem sie grzecznie w kolejke i po 2 dniach wróciłem na badanie komputerowe stopy. Podotykali mnie po stopie i od razu byla diagnoza zapalenie rościęgna podeszwowego. Zrobili mi zabiegi z fali uderzeniowej ,potem zrobili specjalnie zaprojektowaną wkładke pod mój problem i po 30 minutach wyszedłem bez bólu. Na zabiegi przyszedłem jeszcze 3 razy i do dzisiaj a minęło już prawie 2 miesiące kompletnie bez bólu. I tak dzisiaj sobie szedłem znowu pod gabinetem i stwierdziłem mże jak dojde do pracy to napisze komentarz ;)))) Pozdrawiam i Mega gorąco polecam !!!!!!
Paweł napisał/a 4 czerwca 2014 o 09:15:
Miła obsługa. Śmiało można zadawać pytania, na które otrzymuje się rzeczową odpowiedź. Za kilka miesięcy kolejna wizyta więc zobaczymy jaką pracę wykonały wkładki. Polecam.
Jarek napisał/a 10 maja 2014 o 19:47:
Mega profesjonaliści, można ich słuchać godzinami, na każde pytanie odpowiedzieli mi wyczerpująco. Tyle lat kupowałem wkładki na Poznańskiej i zawsze było ok ale komfort chodzenia pozostawiał wiele do zyczenia i nie można było ich uprać ani czyścic bo nasiąkały wodą a te można uprać gąbką i nie śmierdzą, a to ,że wszystkie elementy korygujące są samoprzylepne to już wogóle wypas bo po kilku minutach testowania u nich nowej wkłądki zaczeła mnie uwierać pelota to ją przykleili 1 cm niżej i jest bomba a do innych wkłądek trzeba by zacisnąć zęby jak zwykle i sie przyzwyczaić i z tym życ bo wkłądka obciągnięta skórą i nie da sie z tym nic zrobić . Będe was polecał wszystkim. Jarek Mikulski
Dorota napisał/a 1 maja 2014 o 10:41:
Mega profesjonalne podejście do pacjenta. Byłam u 2 ortopedów każdy powiedział dwa słowa OSTROGA PIĘTOWA.
I tyle było rozmowy. A w Gabinecie Pan Maciek dał mi taki wykład na temat ostrogi i zapalenia rozciegna i chodzenia w złym obuwiu, płaskostopiu poprzecznym które sobie pogorszyłam od unikania bolu w pięcie i chodzeniu na przedniej części stopy sama rozmowa trwała z pół godziny. Zrobili mi wkładki i serie zabiegów -całe leczenie trwało 3 tygodnie i zapomniałam kompletnie o bólu i będe ich polecać wszystkim znajomym .
Pozdrawiam Dorota z Łomianek
Mariusz napisał/a 10 kwietnia 2014 o 15:33:
Uratowaliście mi życie tymi wkładkami. Na miesiąc przed maratonem kontuzja rozciegna podeszwowego wykluczyła mnie z treningów. Ciesze sie ze moj lekarz polecił mi was. Zrobilismy zabiegi z fali uderzeniowej plus wkładki i po 10 dniach wróciłem do treningu. Jeszcze raz pozdrawiam Mariusz
Maratończyk Dawid napisał/a 12 września 2013 o 19:41:
Witam, na wkładki te natrafiłem zupełnie przypadkowo , czytając jakis test w magazynie bieganie dla profesjonalistów. Jako jedyne wkładki nie mozna ich kupic sobie od tak w sklepie i wsadzic, poniewaz najpierw trzeba dokonac komputerowej analizy stopy i dopiero wtedy specjalisci dobiora odpowiednią wkładkę dla mnie. Z lekkim niedowierzaniem przyjechałem ale niezałuje. Przemiła Pani dokonała badania i zrobiła mi takie wkładki ze juz zrobiłem w nich ponad 600km , zaraz będa razem z butami oczywiscie do wymiany i napewno wpadne po kolejne komplety, bo maraton Warszawski juz tuz tuz.. Pozdrawiam Dawid
Grzesiek napisał/a 26 czerwca 2013 o 23:09:
Mega fajny gabinet. Taki niepozorny , wkładki 30 minut robią hmmm... kolega mi polecił i szedłem z pewną nieśmiałością i pełen obaw czy to wszystko ma sens. Robilem wkładki na Poznańskiej czekałęm 3 tyg i dostałęm wkłądki w których sie nie dało chodzic a co dopiero biegać, a jak poszedłęm z reklamacją to powiedzieli ze sie musze przyzwyczaić i to troche potrwa. Potem u Kota na Koszykowej robiłem jakieś odlewy gipsowe i wkładki co tylko do jednych butów pasują o kasie ile kosztowało nie wspomne a tu w 30 minut Pani Magda ( p.s. piękna babka) zrobiłą mi wkładki , kazała wyjść na ulice pobiegać potestować , 3 razy poprawialiśmy aż za 3 razem nie chciałem ich już wyciągać z butów. Dzisiaj mam w każdych butach inną parę i namawiam żone której nic nie dolega na to aby poprawic sobie komfort na co dzien. Ponieważ nie trzeba mieć mega problemów ,żeby zrobić sobie wkłądke która zapewni taki komfort chodzenia i relaks dla stóp w każdym momencie. Oni sie nie muszą reklamować. Poczta pantoflowa to robi ;)) będe ich polecał wszystkim
Grzesiek
Krysia napisał/a 21 maja 2013 o 16:56:
Mega serdecznie polecam tych wspaniałych młodych ludzi. Miałam takie problemy ze stopami ,że ledwo do sklepu byłam wstanie sie doczołgać do sklepu 100m od domu. Po zrobieniu u nich wkładek znowu funkcjonuje jak normalny człowiek. Dziekuje wam serdecznie i do zobaczenia.
Anna napisał/a 11 stycznia 2013 o 16:26:
Wkładki ortopedyczne noszę z przerwami ok 20 lat. Zupełnie przypadkiem znalazłam Państwa firmę i spodobało mi się, że to wkładki robione są od ręki. Wkładki noszę od ponad miesiąca i czuję się świetnie, z moim przypadku to jest niewielka korekta prawej stopy i raczej poprawa komfortu chodzenia. Namówiłam też na wkładki moją mamę, zrobione zostały od razu dwa komplety wkładek żeby nie musiała przekładać z kapci do butów. Mama niestety będzie musiała nosić wkładki cały czas, bo w jej przypadku to już leczenie (mama ma silne płaskostopie poprzeczne i podłużne, lekarze sugerowali też ostrogę piętową ze względu na ból ale badanie komputerowe pokazało, że jest tylko silne płaskostopie). Od pierwszych dni noszenia widać zdecydowaną poprawę, palce przestały drętwieć i ból ustąpił. Było warto! zamiast chodzić po kolejnych lekarzach mama-babcia będzie chodzić na spacery w wnuczkiem 🙂 Pozdrawiam serdecznie
Mariusz napisał/a 2 października 2012 o 15:52:
Witam wszystkich czytających opinie. Serdecznie polecam tą firme, w kilka tygodni pozbyłem się odcisków stóp z którymi walczyłem od kilku lat !!!!!! Okazało sie że miałem bardzo dziwny rozkład nacisku stopy na powierzchnie wkładki. Wystarczyło w jednym miejscu co wychwyciła komputerowa analiza stopy podkleić pewien element i juz inaczej zaczałem obciążać stope przez co przestały sie robic odciski. Genialne w swojej prostocie , szkoda ,że nikt na to nie wpadl wczesniej. Druga miła niespodzianka to taka ,że wkąłdki robią od ręki. !!!!
Grzesiek napisał/a 21 sierpnia 2012 o 19:12:
Witam. Jeszcze z tak profesjonalną obsługą sie nie spotkałem. Dostałem 25 minutowy wykład na temat moich stóp. Dowiedziałem sie ze mam jedną noge krótszą !!! Początkowo myślałem ,że ściemnia ta Pani co mi robiła badanie ale jak sie mnie zapytała czy czasami w długich spodniach nie mam lewej nogawki na dole poszarpanej to wprowadziła mnie w osłupienie bo przeciez stałem w krótkich spodenkach a w szafie mam kazde długie spodnie na dole poszarpane w lewej nogawce. Zrobili mi wkładki w 20 minut z korekcją i jestem mega zadowolony. Będe stałym klientem i będe ich polecał wszystkim znajomym. Pozdrawiam Grzesiek
Krzysztof napisał/a 9 marca 2012 o 14:45:
Początkowo sceptycznie podszedłem do tematu poniewaz nie myslalem ze dzięki wkłądce moge zredukowac ból kolana. Po 3 dniach ból był połowe mniejszy. Dzisiaj minęło ok 3 miesiące od pierwszej wizyty , wczoraj robilem serwis wkładek i wymiane klinów i jest super. Pozdrawiam Panią Magde która musi miec stalowe nerwy i odpowiadać non stop na te same durne pytania ;))
Paulina napisał/a 7 grudnia 2011 o 14:25:
Witam. Niesamowite są te wkładki. Niemyślałam ,że tak szybko poczuje ulge.Ból pięty był tak duży ,że ledwo chodziłam. Najważniejsze jest podejscie to pacjenta. Wszystko dokładnie tłumaczą od czego się zrobiło i robią wkładki od ręki w 15 minut. Są warte każdej zapłaconej złotówki. Napewno będę do nich wracać i polecam ich wszystkim znajomym. Paulina
Krzysztof napisał/a 18 października 2011 o 16:24:
Ja aż takim weteranem nie jestem , nosze je od kilku tygodni bo miałem problem z odcinkiem lędźwiowym, sceptycznie podszedłem do sprawy bo co może mieć wspólnego wkładka do buta z moimi problemami z kręgosłupem. Teraz widzę ,że ma dużo wspólnego.
Karolina napisał/a 18 października 2011 o 12:18:
Po raz pierwszy zastosowałam wkładki Formthotics 4 lata temu gdy trafiłam do gabinetu rehabilitacji z problemami achillesa, do tego czasu juz dawno zapomniałam o kontuzji , ale przyzwyczajenie do wkładek pozostało 😉 W tych wkładkach mam wrażenie ,że moje stopy są poddawane zabiegom SPA. Po całym dniu na nogach jak zdjemuje buty i zaczynam chodzic gołą stopą po podłodze to mam ochote znowu załozyć buty. W tym sezonie słyszałam ,że jako stała klientka dostane wkładki do butów narciarskich do testowania;) - juz nie mogę sie doczekać.
Iwona napisał/a 4 czerwca 2011 o 19:18:
Witam, do gabinetu trafiłam dzięki kuponowi kupionemu na groupon.pl, badanie zrobili profesjonalnie, wszystko mi Pani wytłumaczyła skąd sie bierze mój problem w stopie i zaproponowała mi wkłądki termoplastyczne , sceptycznie podeszłam do tematu ale dobrą zniżke dali i..... nie moge sie bez nich ruszyć nigdzie !! Są poprostu fenomenalne , byłam pare dni temu po druga pare do innych butów ,żeby ich nie przekładać. Gorąco polecam.!!!
Paulina napisał/a 28 marca 2011 o 14:44:
Od 3 lat chodziłam od lekarza do lekarza i nikt nic nie stwierdził poważnego, dopiero Pan Maciek za pomocą analizy komputerowej wpadł na problem, okazało sie ,że cały ciężar mojego ciała spoczywa na piętach i stąd podczas biegania miałam ogromne bóle m.piszczelowych. Po zrobieniu wkładek ból ustał momentalnie. Gdybym przeznaczyła pieniądze które wydawałam na lekarzy na wkładki to bym miała chyba we wszystkich butach na następne 5 lat. Pozdrawiam serdecznie i napewno do zobaczenia.
Ela napisał/a 26 marca 2011 o 13:56:
Tak mnie zacheciliscie tymi wpisami ,że przyjadę 300 km Mam wkładki ,ale potrzebuję do butów,w/g mojego rozmiaru,a stopę mam bardzo wrazliwą po fatalnym złamaniu stawu skokowego(mogłabym testować wszysstkie nierówności na chodnikach) W maju na pewno odwiedzę pracownię, bo bardzo tęsknię za dobrymi wkładkami.Pozdrawiam!
Zofia napisał/a 12 marca 2011 o 19:01:
Do gabientu trafiłam dzieki kuponowi wykupionemu na Groupon.pl, bardzo dobrze zainwestowane pieniądze.Myślałam ,że z moimi stopami jest wszystko wporządku a kręgosłup boli mnie poprostu z innego powodu.Okazało sie ze mam koslawośc stawu skokowego i po zrobieniu wkładek po 3 dniach ból sie zmniejszył o połowe. Dziekuje!!!!!
Marcin napisał/a 24 stycznia 2011 o 22:34:
Co tu dużo pisac i powtarzać to co ludzie poniżej napisali. Wszystko sie zgadza. Wkładki naprawde warte swojej ceny która jest podyktowana technologia z 21 wieku. Dla mnie najwazniejsze ze jak ja wyjmuje to niezabija mnie nieprzyjemnym zapachem i ,że można je myć.
Przemek napisał/a 19 stycznia 2011 o 18:21:
Witam wszystkich. Ja jestem moznaby powiedzieć weteranem jeśli chodzi o wkładki ortopedyczne, ponieważ od ponad 10 lat uzywam wkładek z racji dysfunkcji jednej z moich stóp , której nabawiłem sie w dziecinstwie ale przejdźmy do meritum. Poniewaz lubie wiedziec za co płace to często zmieniam firmy w których robie Wkładki a w Warszawie troche ich jest. Poraz pierwszy spotkałem się z tym ,że wkładki robił mi mgr Fizjoterapeuta. Najpierw potestował moje stopy , porobił różne testy zbadał na podoskopie i nieznając mojej historii wyśpiewał mi wszystko!! Byłem zdumiony. U konkurencji spotkałem sie z tym ,że zrobienie wkładek to jest dla nich juz taka rutyna ze robią to jak roboty, nie wyjasnia przyczyny dlaczgo tak sie dzieje ze musze nosić wkładki, jak temu zapobiegać, jakie robic cwiczenia itd bo poprostu nie mają chyba o tym pojęcia. Ktos nauczył ich kilku pozycji jak ma stac pacjent żeby zrobić mu odbicie stopy i tyle. Druga sprawa to ze na wkładki u konkurencji czekałem około miesiąca a potem drugie tyle musiałem sie przyzwyczaić do tej wkładki, a tu przyszedłem do gabinetu i okazuje sie ,że w nowych wkładkach wróciłem do domu. I nic mnie nie bolało bo cała korekcja wkładki jest przyklejona pod wkładką. Coś czuje ,że chyba będe stałym pacjentem. Pozdrawiam. Naprawde warto!!!
Julka napisał/a 6 stycznia 2011 o 04:45:
Witam, widze ,że tu zamiast wystawiać opinie można podyskutować z administratorem i zadawac pytania hehehe. Ja mam wkładki od kilku dni i kolano przestało mnie boleć i to jest dla mnie najważniejsze, a czy wkłądka jest miękka czy twarda to każdy bedzie miał inne odczucia. Dla mnie jest wsam raz a cena owszem jest spora ale za to zeby mnie noga nie bolała podczas biegania dałabym nawet 3x więcej. Pozdrawiam
Jarek napisał/a 27 grudnia 2010 o 15:09:
Trafiłem do gabinetu z niesamowitym bólem w kolanie, okazało sie ,że mam boczne przyparcie rzepki, zabiegi plus wkładka i jestem znowu postawiony na nogi. To sa super profesjonaliści, mało takich na rynku.Pomogli mi kiedyś z kręgosłupem ale niestety wywaliłem gdzies numer , szukałem na internecie dotąd aż znalazłem;))- opłacało się poraz kolejny Pozdrawiam
Aneta napisał/a 12 grudnia 2010 o 09:54:
Ludzie czy Wy na prawdę macie tak mało pojęcia o wkładkach? 200-300zł? Ale mi atrakcja. Przecież to są zwykłe wkładki sportowe! Są dobierane do obuwia i długości stopy ale żadnej filozofii w tym nie ma. Ja kupiłam niemiecki wkładki dodatkowo ze wstawką żelową pod śródstopie i zapłaciłam za nie 45zł. Wkładka termoprofilująca dostosowuje się do każdej stopy pod wpływem jej ciepła ale nie koryguje deformacji. Daje komfort bo jest miękka. Jak ktoś ma schorzenia to biegiem do ortopedy i robienie wkładek na podstawie odcisku stopy z korektą. Stwierdzam, że u nas nadal ciemnogród i zachwyty nad tym co jest zupełnie normalne wszędzie tylko nie tu. Odpowiedź.: Ponieważ nie usuwamy żadnych wpisów dlatego ,że każdy ma prawo wyrazić swoją opinie. Szkoda ,że wypisuje takie rzeczy osoba , która nigdy nie miała takiej wkładki w bucie. To co ta Pani wypisuje nie ma nic wspólnego z prawdą. 1.Jeśli Pani chce nosić wkładke kupioną wysyłkowo zdjętą ze sklepowej ściany robioną dla wszystkich pod jedną formę to nie widzimy przeszkód może ja Pani kupić. 2.Nasze wkładki nie są miękkie tylko stosunkowo twarde, chociaż z kilku dostepnych modeli oczywiscie jest i wkładka super miękka dla osób z problemami typu ostroga pietowa. 3.Wkładka najpierw jest modelowana do stopy czyli pobierany jest odcisk stopy pacjenta ze wszystkimi niedoskonałościami. Natomiast po zrobieniu odcisku wkładka jest według wskazań ( lekarza lub naszych badań na podoskopie) odpowiednio korygowana. Pomijam juz fakt ze wkładki Formthotics sa juz same w sobie supinujące ( ponieważ 80% populacji ma stawy koślawe w mniejszym lub większym stopniu). 4.Naszą wkładke można w czasie leczenia korygowac w dowolny sposób czego nie mozna robic z innymi wkładkami zrobionymi na gotowo. 5.Czytając ,że wkładka Pani ma żelową część w śródstopiu uśmiałem się strasznie, bo to własnie w śródstopiu stopa ma mieć największe podparcie na wysklepieniu aby sie nie męczyła i nie wpadała w płaskostopie i tu musi być własnie najtwardsza a Pani ma silikon który pod wpływem nacisku sie rozpłaszcza na boki.. Żyjemy w kraju gdzie nikt nikogo do niczego nie zmusi i jak sie ktoś uprze to może nawet chodzić na boso po śniegu i nawet na złość nam odmrozić sobie palce;)) 6. Dodatkowo zawsze znajdzie sie ktoś kto powie ,że Polonez to też samochód więc poco kupować mercedesa jak jest 4 razy droższy.;)) Pozdrawiamy konkurencje .....
Irena napisał/a 1 grudnia 2010 o 14:22:
Ja natomiast trafiłam do gabinetu z ostrogą piętową, nie miałam pojecia o wkładkach, zaproponowano mi dodatkowo do zabiegów z fizykoterapii właśnie wkładki. Pokochałam je od pierwszego dnia. Wkładka stopshock jest jak dla mnie stworzona 😉 Po za wyleczeniem sie z ostrogi piętowej, poczułam dużą ulge w bólu w odcinku lędźwiowym kręgosłupa.Polecam naprawde warto. Irena
Tomek29 napisał/a 22 października 2010 o 20:15:
Witam wszystkich, gabinet ten odkryłem stosunkowo niedawno , szukałem najtaniej wkłądek termoplastycznych, od lat takich wkładek uzywam do grania w siatkówke ale za kazdym razem kupowałem w COMS na Wawelskiej, a tam trzeba zapłacić za wizyte najpier 100zł potem za wkładki od200-300 zalezy od rodzaju a w gabinecie Body MOve 250 zł z wizyta na gotowo. Serdecznie Polecam Bo warto.!!!

Formularz kontaktowy

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Treść wiadomości

Gabinet Warszawa

ul. Twardowska 3

01-810 Warszawa

Pn.-Pt. 10:00-20:00

Wykonaliśmy już 21 000 wkładek przez 10 lat doświadczenia w branży!

W górę

© 2017 r. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Realizacja Proud Media

Zadzwoń - 22 300 15 77